Het geheim om snel fit te worden

BLOG / THEORIE


23-10-2017 -

Iedereen wil graag het geheim weten om snel zijn fit en gezond doelstellingen te behalen. Het geheim? Er is geen geheim. De trucs? Er zijn geen trucs.

 

Er bestaat niet zoiets als een snelle oplossing. Ongeacht hoeveel tv of internet advertenties je ook ziet, niets kan je "strak maken in 10 dagen". Er is niet zoiets als een wonder crème. Niet zoiets als plaatselijk vet verminderen op je buik en niets dat ervoor zorgt dat je haar twee keer zo lang wordt "in slechts twee weken."

 

Voor zover de meerderheid van de wetenschappers en wij weten: deze dingen bestaan niet.

De waarheid is dat er geen gemakkelijke, snelle manier is om fit en gezond te worden en zelfvertrouwen en geluk te bereiken.

Je moet je 100% inzetten en stoppen met excuses te zoeken, omdat het enige dat deze excuses veroorzaken is dat je uiteindelijk weer uitkomt waar je begon.

Fitheid, gezondheid, zelfvertrouwen en geluk vereisen hard werken, altijd.

Eén keer een grote inspanning is niet genoeg. Net als een groot ontbijt ook niet genoeg is voor een heel jaar.

Doe enorm je best. Geef 100%. De hele dag. Elke Dag.

 Naast trainen met je eigen lichaamsgewicht kan je nu ook jezelf uitdagen met trainingen op zwaarder niveau met dumbells

Populair POSTS


Willeke
Oprichter

Sinds mijn tienerjaren ben ik gefascineerd door mijn conditie en lichaamsbouw. Dit resulteerde in veel trainen op verschillende manieren om mijn beoogde resultaten te behalen. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende personal trainers die mij enorm hebben geïnspireerd.

Van nature ben ik een avontuurlijk en sportief type. Ook tijdens mijn reizen moet er altijd een avontuurlijk en sportief element in zitten. Tevens zoek ik altijd een sportschool op in het buitenland om te ondervinden hoe Personal Trainers daar werken. Door al deze ervaringen ben ik enthousiast geworden om van mijn hobby mijn beroep te maken.


MEER Theorie

june 24, 2015 4

by Willeke in Theorie

4 motivatie tips