3 motivatie tips die we allemaal op zijn tijd wel eens kunnen gebruiken

BLOG / THEORIE


13-08-2018 -

Kies een bereikbaar doel:

Bijvoorbeeld: Ik wil in staat zijn om 20 minuten te joggen zonder te stoppen, ik wil in staat zijn om 3 sets van 10 squats uit te voeren met een 20kg squat bar, ik wil in staat zijn om een HIIT circuit zonder pauze vol te houden. Ik geef de voorkeur aan het stellen van doelen die zijn gebaseerd op een actie in plaats van aantal kg gewichtsverlies. Het gewichtsverlies zal uiteraard volgen bij het behalen van jouw actie doelen.

Vergeet niet dat je maar 1 lichaam hebt gekregen:

Zorg dat je fit wilt zijn om te genieten van het leven voor zo lang als je kan. Dat is de belangrijkste reden om mijn fitte levensstijl te volgen. Ik wil leven met zo min mogelijk pijn, min mogelijk arts afspraken, min mogelijk beperkingen, min mogelijk medicijnen.

Wetenschap:

Door sporten komt er endorfine vrij. Endorfine vermindert de waarneming van pijn en geeft een positief gevoel in je lichaam. Heb je een waardeloze dag? Ga trainen! Ben je gestrest? Ga trainen! Relatie over? Ga trainen! Doe het voor het eenvoudige feit dat jij je gegarandeerd beter voelt na de training.

Kies hier jouw training programma en start vandaag nog aan jouw beste versie van jezelf!
Populair POSTS


Willeke
Oprichter

Sinds mijn tienerjaren ben ik gefascineerd door mijn conditie en lichaamsbouw. Dit resulteerde in veel trainen op verschillende manieren om mijn beoogde resultaten te behalen. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende personal trainers die mij enorm hebben geïnspireerd.

Van nature ben ik een avontuurlijk en sportief type. Ook tijdens mijn reizen moet er altijd een avontuurlijk en sportief element in zitten. Tevens zoek ik altijd een sportschool op in het buitenland om te ondervinden hoe Personal Trainers daar werken. Door al deze ervaringen ben ik enthousiast geworden om van mijn hobby mijn beroep te maken.


MEER Theorie

june 24, 2015 4

by Willeke in Theorie

4 motivatie tips