Sluimer modus

SUPPORT / TECHNICAL SUPPORT

De Iphone gaat standaard na 1 minuut op sluimer stand waardoor de workout stopt. Bij de instellingen van je telefoon kan je deze sluimerstand uitzetten.

Momenteel werken we aan een blijvende oplossing die we aanbieden in de app update 2.0.

Voor nu kan je de instelling aanpassen bij: instellingen, algemeen, automatisch slot.

Dimar
Technisch Vanaf het begin van de workoutclub ben ik technisch betrokken geweest. Ik ben verantwoordelijk voor de website en vragen die vanuit de App komen.

New training program
Abs Fabulous
Learn more
BE THE BEST VERSION OF YOURSELF
Learn more