Workoutclub personal training denkt aan het milieu

BLOG / THEORIE


22-01-2017 -

De plasticsoep, ook wel onder meer de kunststofarchipel of drijvende vuilnisbelt genoemd, is een gebied in het noorden van de Grote of Stille Oceaan waar enorme hoeveelheden plastic en ander afval bijeen drijven.

Het afval verzamelt zich juist op deze plek (coördinaten 135° tot 155°W en 35° tot 42°N) doordat de grote ringvormige zeestroom van de Stille oceaan, de North Pacific Gyre, het afval naar zich toetrekt.

Wat de exacte afmeting van de plasticsoep is, is niet bekend. Naar schatting gaat het om een gebied dat vele malen groter is dan Nederland

Duurzaam

Samen met de verhuizing naar de nieuwe personal training studio heb ik een belangrijke beslissing genomen. Ik ben namelijk gestopt met het gebruik van de watercooler. Ik sta niet meer achter de keuze van de grote plastic fles waarin het water zit wegens gezondheidsredenen en het feit dat ik wekelijks een vuilniszak met plastic bekertjes weggooide. Indirect bevorder ik hiermee de plastic soep in onze oceanen en dat botst heel erg met waar ik voor sta.

Vandaar dat ik mijn bestaande klanten een RVS fles heb gegeven die ze met gemak in de personal training studio kunnen vullen.

Kraanwater

De kwaliteit van het Rotterdamse water is super goed en in mijn nieuwe studio kan je elke goede waterfles heel makkelijk vullen. Als je een keer je fles vergeet is dit uiteraard geen probleem want ik zorg voor reserve flessen die geleend kunnen worden.

Aan te bevelen is een RVS fles:

*Een roestvrijstalen fles is sterk en licht. Daarom is een fles van roestvrijstaal handig voor verschillende doeleinden, zoals sport, voor onderweg, mee naar school of op kantoor, enzovoort. 

*Door het recyclen van je waterfles help je mee aan het verminderen van plastic afval. De recyclebare waterfles helpt daardoor ook het beperken van de plastic soep in de oceanen.

*Heeft een karabiner om aan een rugzak of handtas vast te maken

*Past in de meeste auto-bekerhouders

*Lekt niet en is geschikt voor alle koude dranken.

*De fles heeft een inhoud van 600 ml en weegt slechts 100 gr.

*Kraanwater bevat van nature bouwstenen die het lichaam nodig heeft. Niet alleen mineralen als calcium en magnesium, maar ook natrium en kalium.

 

Kom eens langs in de studio voor kennismaking en een vrijblijvende introductie training!


Populair POSTS


Willeke
Oprichter

Sinds mijn tienerjaren ben ik gefascineerd door mijn conditie en lichaamsbouw. Dit resulteerde in veel trainen op verschillende manieren om mijn beoogde resultaten te behalen. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende personal trainers die mij enorm hebben geïnspireerd.

Van nature ben ik een avontuurlijk en sportief type. Ook tijdens mijn reizen moet er altijd een avontuurlijk en sportief element in zitten. Tevens zoek ik altijd een sportschool op in het buitenland om te ondervinden hoe Personal Trainers daar werken. Door al deze ervaringen ben ik enthousiast geworden om van mijn hobby mijn beroep te maken.


MEER Theorie

june 24, 2015 4

by Willeke in Theorie

4 motivatie tips