Waar moet ik op letten als ik fit en gezond wil worden.

BLOG / THEORIE


24-01-2016 -

Focus niet alleen op de kilo's!

Wat heel belangrijk is wanneer je hard je best doet om fitter, slanker en strakker te worden is om de verbeteringen in de gaten te houden. Dus niet alleen een uiteindelijk doel in de vorm van kilo's verliezen of 3 maten kleiner willen worden, maar juist de verbeteringen aan je lichaam zijn belangrijk.

Fit en gezond

Worden de contouren van je lichaam strakker, zit je kleding lekkerder, voel je je energieker en is je huid door al dat gezonde eten mooier geworden? Sporten en gezonde voeding bieden veel meer voordelen dan alleen maar maat 36. Lekker fit en gezond zijn zorgt ervoor dat je zelfverzekerder bent en dat ook uitstraalt. Dat is heel aantrekkelijk, ook met maat 40. De weegschaal vertelt vaak niet het hele verhaal. Foto's voor en na wel!

Zolang je verbetering aan jezelf merkt bewandel je het goede pad en wordt al jouw inzet dus beloond!


Probeer eens onze lunch recepten! Hiermee kom je op een lekkere manier goed in je vel te zitten!
Populair POSTS


Willeke
Oprichter

Sinds mijn tienerjaren ben ik gefascineerd door mijn conditie en lichaamsbouw. Dit resulteerde in veel trainen op verschillende manieren om mijn beoogde resultaten te behalen. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende personal trainers die mij enorm hebben geïnspireerd.

Van nature ben ik een avontuurlijk en sportief type. Ook tijdens mijn reizen moet er altijd een avontuurlijk en sportief element in zitten. Tevens zoek ik altijd een sportschool op in het buitenland om te ondervinden hoe Personal Trainers daar werken. Door al deze ervaringen ben ik enthousiast geworden om van mijn hobby mijn beroep te maken.


MEER Theorie

june 24, 2015 4

by Willeke in Theorie

4 motivatie tips