Summer ready!

BLOG / THEORIE


14-03-2018 -

Tips om je te helpen je persoonlijke doelstelling te halen

Het is nooit te laat om te beginnen. Gewoon starten! Je kan jezelf altijd verbeteren ten opzichte van gisteren.

De wil om sterker te worden geeft al kracht. Alles is mogelijk zolang jij maar besluit dat je het kan!

Je bent niet te oud, het is niet te laat, het is niet onmogelijk. Het kan altijd en jij kan het!

Het besluit nemen om te eraan te werken is de eerste stap.
Geloof in jezelf, start met het plan en blijf volhouden.

Focus jezelf op het positieve van het hele proces. Dus hoe voel je je na een training en bijvoorbeeld een gezonde maaltijd, hoe vrolijk je ervan wordt en hoeveel energie je ervan krijgt. Je wordt een gelukkiger mens wanneer je op deze manier denkt en dan kan het zomaar zijn dat je al lang tevreden bent met je huidige lichaam.

Zo hebben we allemaal ons eigen doel om naartoe te werken!

Laat de zomer maar komen!
Populair POSTS


Willeke
Oprichter

Sinds mijn tienerjaren ben ik gefascineerd door mijn conditie en lichaamsbouw. Dit resulteerde in veel trainen op verschillende manieren om mijn beoogde resultaten te behalen. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende personal trainers die mij enorm hebben geïnspireerd.

Van nature ben ik een avontuurlijk en sportief type. Ook tijdens mijn reizen moet er altijd een avontuurlijk en sportief element in zitten. Tevens zoek ik altijd een sportschool op in het buitenland om te ondervinden hoe Personal Trainers daar werken. Door al deze ervaringen ben ik enthousiast geworden om van mijn hobby mijn beroep te maken.


MEER Theorie

june 24, 2015 4

by Willeke in Theorie

4 motivatie tips