Hoe kom ik van mijn buikje af?

BLOG / THEORIE


15-05-2018 -

Train je benen

Waarschijnlijk is het je al opgevallen dat er heel veel oefeningen voor je benen voorkomen in de Workoutclub trainingen. Daar is een goede reden voor. Wist je dat ruim 60% van je spieren zich in je benen bevindt (voornamelijk tussen bovenkant heup en knie)? Dat is precies de reden waarom het trainen van je beenspieren van cruciaal belang is voor het ophogen van je metabolisme en calorieverbruik.

Meer spieren verbranden meer vet!

Wil je van je buikje af dan moet je je benen trainen! Gek maar waar! Het trainen van je beenspieren levert simpelweg het hoogste rendement vanwege de enorme spiermassa. Meer spieren verbranden namelijk meer vet!

Daag jezelf uit

Houd ook in de gaten dat wanneer een training je gemakkelijk afgaat je absoluut moet kiezen voor een hoger niveau bijvoorbeeld de gevorderde training. Ga tot het uiterste! Stop niet voordat je de piep hoort die aangeeft dat de tijd voorbij is en je 10 seconden rust hebt.Heb je ons Abs Fabulous programma al gezien in de shop!?
Populair POSTS


Willeke
Oprichter

Sinds mijn tienerjaren ben ik gefascineerd door mijn conditie en lichaamsbouw. Dit resulteerde in veel trainen op verschillende manieren om mijn beoogde resultaten te behalen. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende personal trainers die mij enorm hebben geïnspireerd.

Van nature ben ik een avontuurlijk en sportief type. Ook tijdens mijn reizen moet er altijd een avontuurlijk en sportief element in zitten. Tevens zoek ik altijd een sportschool op in het buitenland om te ondervinden hoe Personal Trainers daar werken. Door al deze ervaringen ben ik enthousiast geworden om van mijn hobby mijn beroep te maken.


MEER Theorie

june 24, 2015 4

by Willeke in Theorie

4 motivatie tips