Er is geen perfect gewicht en er is geen perfecte kleding maat.

BLOG / THEORIE


19-03-2017 -

Wij weten hoe het is om al dan niet lekker in je vel te zitten. Fit en energiek zijn heeft een enorme invloed op je

Het is ons doel om jou te helpen. Door te trainen, te bewegen en dus het lichaam te krijgen waarvan je zelf nooit had verwacht dat te kunnen bereiken. En dan hebben we het niet over heel dun worden maar gewoon op de best mogelijk manier tevreden met je lijf zijn.

Er is geen perfect gewicht en er is geen perfecte kleding maat.

Stop met proberen dat te bereiken en focus op gezond leven. Wij garanderen je dat je lichaam je 10x meer zal belonen dan wanneer je geobsedeerd blijft kijken naar de cijfers op de weegschaal. Focus op hoe je je voelt, hoe je kleding zit, hoe je energie niveau is en alle andere fijne symptomen van een gezond leven.

Het beste gewicht is het gewicht dat je hebt bereikt wanneer je zo gezond mogelijk leeft en ook geniet van het leven!

Wanneer je begint met trainen, fit bent en goed in je vel zit gaat alles net wat makkelijker. Je relatie, je werk en je dagelijks leven. Wanneer je je goed voelt over jezelf veranderd alles. Zo werkt het gewoon.
Populair POSTS


Willeke
Oprichter

Sinds mijn tienerjaren ben ik gefascineerd door mijn conditie en lichaamsbouw. Dit resulteerde in veel trainen op verschillende manieren om mijn beoogde resultaten te behalen. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende personal trainers die mij enorm hebben geïnspireerd.

Van nature ben ik een avontuurlijk en sportief type. Ook tijdens mijn reizen moet er altijd een avontuurlijk en sportief element in zitten. Tevens zoek ik altijd een sportschool op in het buitenland om te ondervinden hoe Personal Trainers daar werken. Door al deze ervaringen ben ik enthousiast geworden om van mijn hobby mijn beroep te maken.


MEER Theorie

june 24, 2015 4

by Willeke in Theorie

4 motivatie tips