Een fitness-doel stellen, leert je om obstakels te overwinnen

BLOG / THEORIE


16-01-2017 -

Fitness gaat niet alleen over hoe we er uit zien, maar ook en veel belangrijker over hoe we ons voelen.

 

Positieve effecten van fitness

Wat ik heb gemerkt als een personal trainer is het positieve effect dat je fit voelen heeft op mensen. Ik heb gezien dat de algemene kijk op het leven van mijn cliënten optimistischer wordt met elke training. Fitness-doelen stellen is een reis van zelfontdekking en niet uitsluitend een fysieke transformatie. Of je doel nou het doen van je eerste push-up is of training voor een marathon. Een fitness-doel stellen, leert je om obstakels te overwinnen. Het helpt je om een u200bu200bbetere versie van jezelf te worden.

Een doel stellen

Begin klein en bouw het langzaam op naar zwaardere doelen. Het hebben van een fitness-mentaliteit gaat over het stellen van een doel en niet te stoppen voordat je het bereikt hebt. Wat is ook mooi om te zien hoe een fitness-doel ook andere levensdoelen bevordert. Ik zie hoe een fitness mentaliteit relaties verbetert. Ik zie hoe het mensen helpt te streven om beter te zijn op het werk of op school of hoe het mensen steunt in lastige tijden als het allemaal even niet meezit. In zowel het trainen als in het echte leven hebben we goede en slechte dagen. Het hebben van een fitness-mentaliteit helpt om controle te hebben over onze geest en ons lichaam. Het betekent dat we weten dat er obstakels zijn maar dat het gewoon een andere uitdaging is die we kunnen overwinnen.

Iedere dag dat we uit bed stappen, zijn we een stap en een dag dichter bij het bereiken van ons doel.
Populair POSTS


Willeke
Oprichter

Sinds mijn tienerjaren ben ik gefascineerd door mijn conditie en lichaamsbouw. Dit resulteerde in veel trainen op verschillende manieren om mijn beoogde resultaten te behalen. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende personal trainers die mij enorm hebben geïnspireerd.

Van nature ben ik een avontuurlijk en sportief type. Ook tijdens mijn reizen moet er altijd een avontuurlijk en sportief element in zitten. Tevens zoek ik altijd een sportschool op in het buitenland om te ondervinden hoe Personal Trainers daar werken. Door al deze ervaringen ben ik enthousiast geworden om van mijn hobby mijn beroep te maken.


MEER Theorie

june 24, 2015 4

by Willeke in Theorie

4 motivatie tips