De beste reden voor een gezonde levensstijl ben jezelf!

BLOG / THEORIE


12-02-2017 -

Zoek de beste reden om gezond te blijven. Maak het iets persoonlijks en maak het belangrijk.

Ik wil fit en gezond zijn want ik wil zo lang mogelijk zonder beperkingen kunnen genieten van het leven ook op latere leeftijd. Het is een stuk eenvoudiger om je gezondheid te onderhouden dan te moeten genezen vanwege een ongezond leven. Fit en gezond worden en blijven betekent niet een minder leuk of beperkt leven. Je moet misschien je prioriteiten anders stellen maar voor zoiets belangrijks als je gezondheid maak je tijd en stel je prioriteiten.

Als 80% van de tijd slecht eet zal je je ook 80% van de tijd slecht voelen. Verander je leven!

Wanneer je het moeilijk vindt om de stap te zetten om te gaan trainen en je weet echt niet hoe je moet beginnen. Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende introductie training in mijn Personal Training studio in Rotterdam. Wanneer dat niet mogelijk is probeer dan een week de gratis trainingen van de Workoutclub via de app. Download de app hier.

Ik kan en wil jou helpen!
Populair POSTS


Willeke
Oprichter

Sinds mijn tienerjaren ben ik gefascineerd door mijn conditie en lichaamsbouw. Dit resulteerde in veel trainen op verschillende manieren om mijn beoogde resultaten te behalen. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende personal trainers die mij enorm hebben geïnspireerd.

Van nature ben ik een avontuurlijk en sportief type. Ook tijdens mijn reizen moet er altijd een avontuurlijk en sportief element in zitten. Tevens zoek ik altijd een sportschool op in het buitenland om te ondervinden hoe Personal Trainers daar werken. Door al deze ervaringen ben ik enthousiast geworden om van mijn hobby mijn beroep te maken.


MEER Theorie

june 24, 2015 4

by Willeke in Theorie

4 motivatie tips