De belangrijkste reden waarom mensen niet met trainen beginnen.

BLOG / THEORIE


31-01-2016 -

Door de jaren heen heb ik iets interessants geleerd als het gaat om fit en gezond te worden en te blijven.

De belangrijkste reden waarom mensen niet met trainen beginnen (hoewel ze wanhopig fit en gezond willen worden) is dat ze bang zijn het niet vol te houden.

Niemand wil graag toegeven dat het mislukt is of dat ze opgegeven hebben. Dat gevoel is soms zo sterk dat ze gewoon niet durven te beginnen. Ik denk dat we dat allemaal wel eens mee gemaakt hebben.

Daarom ben Ik een grote voorstander van korte, high intensity interval trainingen (niet van die saaie geïsoleerde oefeningen op apparaten in de sportschool). De trainingen waar ik het over heb zijn ook belachelijk makkelijk vol te houden.

Een van mijn online Workoutclub leden, Audrey, vatte het als volgt samen:

===

"Een van de redenen waarom ik een hekel had aan trainen was dat het zoveel tijd kost en dat het zo saai is. Nu ben ik er achter dat het met high intensity interval trainingen (HIIT) in minder dan 20 minuten per dag kan met 10x snellere resultaten. Dit is voor mij de oplossing, ik vind het leuk en het kost me weinig tijd.

===

Kijk, dat is het. Het maakt niet uit hoe goed een trainingsprogramma is, als het niet iets is dat je gemakkelijk kan vol houden, gaat het niet voor je werken, voor niemand. Het heeft me bloed, zweet (veel zweet!) en tranen gekost om mijn HIIT workouts in mijn online Workoutclub zo te maken dat ze super eenvoudig vol te houden zijn.

Er staan iedere dag nieuwe workouts op verschillende niveaus in de Workoutclub klaar die ik zo opgebouwd heb dat ze voor maximale calorieverbranding zorgen zodat je geweldige resultaten bereikt in de helft van de tijd van "old school" sportschool trainingen en nog veel leuker om te doen ook.

Maar voor het geval je nog steeds sceptisch bent, biedt ik je een week gratis full acces trainingen aan via de app.  Dan heb je genoeg tijd om mijn online Workoutclub te proberen. Mocht je niet tevreden zijn stuur me dan een email met feedback zodat we hiervan kunnen leren.

download hier de app en probeer de trainingen een week gratis!
Populair POSTS


Willeke
Oprichter

Sinds mijn tienerjaren ben ik gefascineerd door mijn conditie en lichaamsbouw. Dit resulteerde in veel trainen op verschillende manieren om mijn beoogde resultaten te behalen. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende personal trainers die mij enorm hebben geïnspireerd.

Van nature ben ik een avontuurlijk en sportief type. Ook tijdens mijn reizen moet er altijd een avontuurlijk en sportief element in zitten. Tevens zoek ik altijd een sportschool op in het buitenland om te ondervinden hoe Personal Trainers daar werken. Door al deze ervaringen ben ik enthousiast geworden om van mijn hobby mijn beroep te maken.


MEER Theorie

june 24, 2015 4

by Willeke in Theorie

4 motivatie tips