Zomer garnalen schotel met kokosmelk, tomaten en paksoi.

BLOG / VOEDING


15-05-2016 -

Een heerlijk gezond recept ter ondersteuning van de Workoutclub HIIT trainingen.

Ingrediënten

1 kilo jumbo garnalen.

1 pak paksoi.

2 lente uitjes.

4 teentjes knoflook.

1/2 limoen.

1 rode peper.

1 bosje koriander.

1 blikje kokosmelk. (bio)

2 blikjes tomaten blokjes. (bio)

1/2 tl cayenne peper flakes.

snufje zout.

1 el olijfolie.

 

Bereiding:

Snij de lente uitjes, rode peper en de knoflook fijn. Snij de paksoi en koriander in wat grovere reepjes. Plaats je pan met de olijfolie op laag vuur en bak de rode peper totdat ze zacht zijn. Voeg het lente uitje, de paksoi, koriander en de knoflook en cayenne peper flakes toe, en laat het 1 min doorbakken.

Nu kunnen de tomaten blokjes, kokosmelk en het snufje zout erbij, deksel op de pan en laat alle ingrediënten op een laag vuur 10 min trekken en om de saus wat dikker te maken. Voeg tot slot de garnalen toe en kook in 5 min gaar. Als laatste voeg je de limoensap erbij en nog een klein beetje verse koriander.

Lekker met bruine basmati rijst of quinoa.
Populair POSTS


Petra van den Driessche
Crossfit en fashion addict

Ik ben Petra een Crossfit fashion addict. Getrouwd, moeder van Puck en Flor en head over heals op mijn twee honden Boes en Fien.

Na de kunstacademie heb ik 14 jaar lang mijn eigen modewinkel gerund. Mijn drive en passie stop ik nu allemaal in mijn Crossfit training en mijn blog The blonde box. 

Ik geef o.a. tips voor keihard trainen, lekker paleo koken en gave workout setjes.

Lees op mijn blog over alle mooie dingen in het leven met als kern: plezier. Serieus mag, maar alles met een glimlach! 


MEER Voeding

june 24, 2015 6

by Willeke in Voeding

5 adviezen om de behoefte naar suiker te overwinnen

june 24, 2015 1

by Willeke in Voeding

‘Back on track tips!’ na de kerst