Snelle tips voor verbetering van je voeding

BLOG / VOEDING


29-01-2018 -


  • Eet eens een dag geen vlees, beter voor het milieu en voor je lichaam.
  • Kies voor een eiwitrijk tussendoortje in plaats van producten met koolhydraten. Eiwitten geven je langer een voller gevoel!
  • Een kop thee van gember en een schijfje limoen smaakt heerlijk. Gember bevat vitamines en mineralen en heeft een positief effect op je darmwerking.
  • Wist je dat je beter een stuk fruit kunt eten dan vruchtensap kunt drinken. Eén stuk fruit bevat minder fruitsuiker en meer vezels dan een glas sap.
  • Mooi weer: kies een waterijsje (50 calorieën) in plaats van een bolletje ijs (110 calorieën).
  • Als je basisvoeding goed is, kun je best zonder schuldgevoel een keertje iets eten wat je heel erg lekker vindt en niet zo gezond is.
  • Een glas water wordt lekker fris door een schijfje citroen en een takje munt eraan toe te voegen.
  • Eet zoveel mogelijk verse en onbewerkte voeding. Kant en klare producten bevatten namelijk veel zout, suiker en verzadigd vet.
  • Eet niet voor de televisie of achter de computer. Je proeft dan namelijk niet wat je eet en niet hoeveel je eet. Daardoor voel je minder snel verzadigd.Populair POSTS


Willeke
Oprichter

Sinds mijn tienerjaren ben ik gefascineerd door mijn conditie en lichaamsbouw. Dit resulteerde in veel trainen op verschillende manieren om mijn beoogde resultaten te behalen. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende personal trainers die mij enorm hebben geïnspireerd.

Van nature ben ik een avontuurlijk en sportief type. Ook tijdens mijn reizen moet er altijd een avontuurlijk en sportief element in zitten. Tevens zoek ik altijd een sportschool op in het buitenland om te ondervinden hoe Personal Trainers daar werken. Door al deze ervaringen ben ik enthousiast geworden om van mijn hobby mijn beroep te maken.


MEER Voeding

june 24, 2015 6

by Willeke in Voeding

5 adviezen om de behoefte naar suiker te overwinnen

june 24, 2015 1

by Willeke in Voeding

‘Back on track tips!’ na de kerst