Paleo Meat Egg Burger

BLOG / VOEDING


15-03-2017 -

Ingrediënten:

•    Duitse biefstuk, hamburger of tartaar.

•     3 eieren

•    spinazie

•    vleestomaat

•    peper

•    zout


Bereiding :

Kluts de eieren samen met de peper en zout. Snij de tomaat in mooie niet te dikke plakken en leg een handje rauwe spinazie klaar. Verwarm je bakplaat of een grote pan, vet de kookring in met kokosvet anders zal je ei er niet lekker uit komen. Giet een laagje van het geklutste ei in de ring en laat dit bakken zoals een normaal gebakken ei. Haal de ring los en draai het ei totdat het mooi goudbruin is. Bij een Duits biefstukje bestrooi ik het vlees altijd nog even met peper en zout maar bij een hamburger hoeft dat natuurlijk niet. Bak het vlees in een andere pan of plaats het ook op de bakplaat.

Klaar en stapelen maar!!

 

Tips :

* Je kan ook een avocado salsa erbij maken. 1/2 avocado, teentje knoflook, 1tl mayo (bio), citroensap en prak dit fijn.

* Gebakken ui ringen erbij is ook zo’n feestje.
Populair POSTS


Petra van den Driessche
Crossfit en fashion addict

Ik ben Petra een Crossfit fashion addict. Getrouwd, moeder van Puck en Flor en head over heals op mijn twee honden Boes en Fien.

Na de kunstacademie heb ik 14 jaar lang mijn eigen modewinkel gerund. Mijn drive en passie stop ik nu allemaal in mijn Crossfit training en mijn blog The blonde box. 

Ik geef o.a. tips voor keihard trainen, lekker paleo koken en gave workout setjes.

Lees op mijn blog over alle mooie dingen in het leven met als kern: plezier. Serieus mag, maar alles met een glimlach! 


MEER Voeding

june 24, 2015 6

by Willeke in Voeding

5 adviezen om de behoefte naar suiker te overwinnen

june 24, 2015 1

by Willeke in Voeding

‘Back on track tips!’ na de kerst