Experience of the community

The Workoutclub attaches great importance to the experience of our users. Please write a review and let’s make the App even better.


Add review
Workoutclub
5
"Eenvoudiger sporten kan niet. Lekker thuis of buiten flink in het zweet werken. De oefeningen worden duidelijk uitgelegd. Iedereen kan op eigen niveau aan de slag. "
Workoutclub
5
"Ik ben bijna drie jaar geleden met dit programma begonnen, in combinatie met de voedingsadviezen ben ik toen 18 kg afgevallen. Ik ben de oefeningen altijd trouw om de dag blijven doen en het gewicht is er afgebleven. Het fijne aan dit programma vind ik dat het niet veel tijd in beslag neemt en dat je het kunt doen wanneer je wilt ik ben namelijk een echt avondmens en sta vaak nog na 12 uur 's nachts mijn oefeningen te doen."
Workoutclub
5
"Twee jaar geleden d.m.v. de Bikini challenge uit de Flair begonnen. Fantastisch! Ik combineer deze workouts met hardlopen, super combi: krachttraining en uithoudingsvermogen. De laatste tijd is de klat erin gekomen, ik ga de workouts nu weer oppakken. De nieuwe app is wel wennen, de desktopversie werkte makkelijker vind ik. Ik mis de 1 minuut warming up en cooling down filmpjes, klopt dat? En na de pauze van 10 seconde, gaat er geen piep als teken dat je weer verder moet. Wellicht is dit nog in ontwikkeling? "
Workoutclub
5
"Goede work outs. Iedere keer werk in mij nog in het zweet. Heel afwisselend, top om te doen. rnDe nieuwe app was wel even wennen maar nu weer volop gemotiveerd om te trainen"
Workoutclub
5
"De enige sport die ik in mijn leven volhoudt. Thuis of op vakantie of werkreis, geen excuus om niet te doen. Nog steeds moe als ik training heb gedaan en de toegevoegde ranking is een stimulans! "
Workoutclub
4
"Heerlijke app! op elk moment van de dag even lekker 12 minuten knallen. nooit meer een excuus dat je het te druk hebt om te sporten... heldere uitleg. alles prima. wel jammer dat met de Iphone de app op zwart gaat iedere paar minuten. Op letten en het scherm even aantikken helpt wel en is een kleine moeite. Zou wel heel fijn zijn als dat tzt verholpen wordt. Nu ik toch een review schrijf zou ik het ook heel fijn vinden als er ook een yoga serie zou komen. Zit dat in de planning? groet en succes!"
Workoutclub
5
"Korte, intensieve training met duidelijke uitleg over de oefeningen. Je kan het zelf zwaarder maken door een ander niveau te kiezen. Elke dag een andere variatie van oefeningen waardoor het elke keer anders is en het leuk blijft om te doen!"
Workoutclub
5
"Heerlijk 3x in de week Willeke al 4 jaar. Het is zo fijn om je dag te starten met sporten en dat 15 min per dag en de verschillende oefeningen Ideaal kan het ook aan iedereen aanraden.."
Workoutclub
5
"Kort, intensief, afwisselend. Ben nu 1,5 jaar bezig zo'n 4 of 5 keer per week. Goede training en prima resultaten. En je bent van niemand afhankelijk. Kan altijd, overal. Echt een aanrader voor moeders met jonge kinderen."
Workoutclub
5
"Al een lange tijd dagelijkse kost! Vooral de afwisseling van oefeningen en het gemak van 12 minuten per dag maakt het dat ik fan ben van de Workoutclub!"
Workoutclub
5
"In 12 minuten jezelf helemaal in t zweet werken. En 12 minuten op een dag heb je altijd. Effectief en top! "
Workoutclub
5
"Deze manier van trainen raad ik echt iedereen aan. Het is snel, simpel en zeer effectief! Ik kan niet meer zonder. De app werkt geweldig dus je kan echt overal sporten en door alle verschillende niveau's en oefeningen ben je zeker van een evenwichtige workout en is het absoluut niet saai. Keep up the good work Willeke! "
Workoutclub
4
""
Workoutclub
5
""
Workoutclub
5
""
Workoutclub
4
""
Workoutclub
5
""
Workoutclub
5
""
Workoutclub
5
""
Workoutclub
5
""
Workoutclub
5
""
Workoutclub
5
""
Workoutclub
4
""